BESPLATNI INFO TEL: 0800 0606

KLJUČ U RUKE

Krenuli ste na posao i dok žurite prema automobilu, razmišljate koliko obaveza danas imate i pitate se hoćete li stići sve napraviti i uspjeti otići na dogovorenu večeru s dragim osobama, ili u kino i na piće s prijateljima. Nadate se i da ćete sve stići obaviti prije vikenda i napokon se malo odmoriti, možda otići negdje u prirodu. I onda, kao iz vedra neba, u jednom trenutku shvatite da Vam baš danas ističe registracija. Zamišljate redove u stanici za tehnički pregled, treba obnoviti policu osiguranja, obaviti registraciju... Kad sve to stići? Kako otići iz ureda i izbivati tako dugo? Bez automobila ne možete, i što sad?

Smirite se i ne brinite. Uzmite telefon i nazovite nas. Prepustite nama brigu o osiguranju, tehničkom pregledu i registraciji Vašeg vozila, time štedimo Vaše vrijeme i oslobađamo Vas nepotrebnog stresa. Nesmetano se posvetite svakodnevnim poslovnim zadacima dok mi brinemo o Vašem vozilu.

Doći ćemo po Vaše vozilo, obaviti sve potrebne korake kako bismo vozilo registrirali i vratili Vam ga na željenu adresu u dogovoreno vrijeme. Na Vama je da se i dalje veselite večernjim trenucima opuštanja i planiranju predstojećeg vikenda, ali i bezbrižnom početku idućeg radnog tjedna s registriranim i osiguranim vozilom.

Kontakt