BESPLATNI INFO TEL: 0800 0606

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

Jadransko osiguranje društveno je odgovorna tvrtka u okruženju u kojem, nakon više od dva desetljeća, uspjeh nastoji dijeliti sa svojom zajednicom, kroz donacijski i sponzorski program. Na taj način kontinuirano podržava brojne mlade neafirmirane sportaše, kulturna i sportska društva te pojedince koji na bilo koji način, kroz kreativno ili humano djelovanje, nastoje ostaviti svoj osobni pečat i obogatiti našu društvenu zajednicu. Upravo taj nesebičan doprinos Jadranskog društvu prepoznali su brojni njegovi osiguranici i partneri, ali i društvo u cjelini.

Briga o intelektualnom kapitalu kroz kontinuiranu edukaciju i osobni razvoj djelatnika, uz razrađen sustav nagrađivanja, poticajan pobjednički timski duh, prilagođavanje prilikama na tržištu tekontinuirano ulaganje u kvalitetan odnos s osiguranicima i partnerima, zdravi su temelji na kojima Jadransko godinama gradi svoj uspjeh.

Brza, kvalitetna i stručna osigurateljna zaštita naših građana u raznim životnim situacijama, želja za što bezbrižnijim životom svakog pojedinca uz maksimalno i korektno preuzimanje svakodnevnih rizika, dio su zadaća Jadranskog osiguranja koje odgovornim radom svakodnevno obavljaju njegovi motivirani djelatnici.

Upravo kao takvo, Jadransko osiguranje nastoji biti uzor drugim poslovnim subjektima u našoj zajednici, potaknuti ih na odgovorno djelovanje u cilju izgradnje sretnije budućnosti za sve nas.